Мед Атлант

Від коронавірусу померли двоє калушан: 81-річна жінка і 46-річний чоловік

Станом на середу, 4 листопада, від коронавірусної хвороби на Калущині померла вже 71 людина. Про дві смерті стало відомо за добу 3 листопада.
Як повідомила «Вікнам» заступниця Калуського міського голови Наталія Табачук, 1 листопада в Калуській ЦРЛ померла 81-річна жінка з Калуша. Її було госпіталізовано 26 жовтня. Також 26 жовтня на лікування в Калуську ЦРЛ поступив 46-річний чоловік з Калуша. Коронавірус забрав його життя 2 листопада. Результати ПЛР-тестів, які підтвердили коронавірусну хворобу, померлих у перші дні місяця лікарня отримала 3 листопада.

З 71-го померлого від коронавірусу на Калущині — 41 чоловік і 30 жінок. 49 померлих — мешканці міста Калуша, 22 — з сіл Калуського району.

Усі померлі від коронавірусу на Калущині — віком від 40 років. Шестеро осіб – віком 40-50 років, тринадцять — 50-60 років, решту 52 — старші за 60 років. Семеро хворих померли у квітні, один — у травні, двоє — в червні, п’ятеро — у липні, вісімнадцять — у серпні, двадцять — у вересні, шістнадцять — у жовтні і вже двоє — в листопаді.

Станом на 4 листопада в Калуській ЦРЛ є 133 хворих з пневмонією. З них 86 — мешканці міста Калуша, 12 — іногородні, решту — з Калуського району. 86 хворих мають підтверджений діагноз коронавірусної інфекції, 47 — очікують результату діагностики на COVID-19.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...