Мед Атлант

У Франківську у ліцеї №10 відремонтували вбиральні

Як тільки заходиш у ліцей №10, одразу бачиш, що в закладі тривають зміни. 

Ліцей вже вдруге став переможцем «Бюджету участі». Обидва рази за кошти програми ремонтували вбиральні – загалом оновили 6 для учнів та одну для вчителів. Минулорічні вже завершені повністю, а цьогорічні ще очікують встановлення сантехніки, повідомляють на сторінці мера міста Руслана Марцінківа.

До змін у закладі активно долучається не лише колектив, а й батьки закладу. А все тому, що й сам директор Руслан Куриндаш у вільний від головних обов’язків час, змінює заклад. Зараз, наприклад, викладає плитку у роздягальнях біля спортзалу. Ремонт в одній з роздягалень школа виграла у Конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в місті Івано-Франківську. Та директор вирішив, що не личить лишати другу без ремонту. Тому робить його своїми силами.

Бюджет участі – це проект, який реально працює. Батьки вирішили вдруге подати проект на ремонт санвузлів. Це є справді потрібний для нас проект. Дякую міському голові Руслан Марцінківу за те, що ми маємо можливість проводити такі зміни. А також батькам та мешканцям, які активно голосували та дали нам змогу реалізувати цей проект, – розповів директор Ліцею №10 Руслан Куриндаш.

Також він додає, що попереду ще багато змін, тому зупинятися не збираються. А вже готують проект на наступний «Бюджет участі».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...