Мед Атлант

Поліцейські розшукують шахрая, який обдурив франківку на 20 тисяч

Франківка стала жертвою шахрая, який назвався її родичем і попросив фінансової допомоги. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження і встановлюють всі обставини.
Про це повідомили у секторі комунікації поліції області.
 17 листопада до поліції звернулася 70-річна мешканка Івано-Франківська і повідомила, що стала жертвою злочину – її обдурив шахрай. Це сталося минулого тижня, проте жінка лише тепер усвідомила, що спілкувалася із зловмисником. Останній зателефонував до неї, а зв’язок навмисне переривав,тому жінка не чітко чула з ким розмовляє. За декілька секунд вона назвала ім’я родича й запитала чи це він. Цим і скористався шахрай. У подальшому невідомий, прикриваючись родичем, розповів потерпілій про фінансові проблеми і попросив допомогу. Жінка погодилася допомогти і перечислила зловмиснику 23 тисячі гривень. При цьому шахрай консультував потерпілу і пояснював, як краще переслати кошти.
За декілька днів франківка поспілкувалася з дружиною родича і зрозуміла, що до неї телефонував шахрай, тому звернулася у поліцію.
Правоохоронці опитали потерпілу та встановлюють особу зловмисника. За фактом шахрайства розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 ККУ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...