Мед Атлант

На Франківщині відновили ще три дамби, пошкоджені червневою стихією

Фахівці Дністровського БУВР докладають максимум зусиль, аби ліквідувати наслідки руйнівного паводку 2020 року на Прикарпатті.

На сьогодні уже закінчили відбудову трьох пошкоджених протипаводкових об’єктів, які знаходяться на балансі Дністровського БУВР.

Зокрема, відновили дамбу на р. Прут в селі Заболотів Снятинського району, берегоукріплення на р. Рибниця в селі Смодна Косівського району та берегоукріплення на р. Бистриця Солотвинська в селі Старий Лисець Тисменицького району.

Об’єкти відновили у відповідності до проєктів, з дотриманням правил будівництва, норм і вимог.

Гідротехнічні споруди відновлені за кошти резервного фонду бюджету, які були виділені відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 02.07.2020 № 811-р «Про виділення коштів із резервного фонду державного бюджету для проведення невідкладних заходів із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла в червні 2020 року».

Роботи виконані повністю. Проведення зазначених відновлювальних робіт дасть змогу у майбутньому захистити населені пункти від шкідливої дії паводкових вод та допоможе протистояти руйнівним ударам стихії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...