Мед Атлант

Кільця “небезпеки”: у Богородчанах облаштували кільцеві розв’язки, на які скаржаться водії

На об’їзній дорозі у Богородчанах після капітального ремонту шляху облаштували кільця, на які скаржаться водії.

У соціальних мережах люди коментують нові кільцеві розв’язки, пише Суспільне Карпати.

“Їхав там нещодавно. Вночі видимість тієї конструкції розпочинається десь з 8-10 метрів. При мені Skoda Fabia перелетіла той трикутник. На щастя, без жертв. Машина, звичайно, побита”, – пише Тарас Олегович.

Dmytro Bandura додає: “Тому, що кільце є, а жодного знаку чи розмітки немає”.

Голова Богородчанської ОТГ Ростислав Заремба у коментарі Суспільному Карпати розповів, кільця до селища не належать, але розташовані при в’їзді. Люди скаржаться на те, що потрапляють у ДТП.

“Ми звертаємося до Служби автомобільних доріг в області. Замовником є ДП “Фінінпро”, яке фінансується з державного бюджету з благими намірами, щоб покращити організацію руху на перехресті об’їзної дороги Н-09 Мукачево-Львів. Але нічого не покращилося. Навпаки, створило ще більшу небезпеку”, – каже Ростислав Заремба.

За його словами, єдине, що покращилося, – восьмого грудня там встановили додаткові світловідбиваючі знаки.

“Ми про ці роботи дізналися постфактум. Презентацію проєктів ніхто не робив, ніхто не радився. Фактично, ніхто і не мав би радитися, бо це за селищем, але це є в’їзд і виїзд на територію Богородчан. То хотілося б, щоб враховували думку місцевої влади”, – розповів голова Богородчанської ОТГ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...