Мед Атлант

«Коляда моїх батьків»: у Калуші оголосили онлайн-фестиваль

Управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради оголошує онлайн-фестиваль «Коляда моїх батьків».

 Мета конкурсу — збереження старовинних традицій та культурної спадщини українського народу, відродження, збереження та популяризація давніх унікальних старовинних українських колядок, а також розвиток вокально-хорового мистецтва, сприяння патріотичному вихованню молоді та громади, інформують “Вікна”.Завдання — згуртування місцевої громади, відродження українських народних традицій, примноження та збереження українських звичаїв, популяризація українського пісенного мистецтва.

Учасникам необхідно відзняти власний виступ на відео за допомогою будь-якого доступного пристрою (відеокамера, смартфон, фотоапарат) та надіслати на електронну адресу [email protected]. Окрім того, за зразком слід заповнити заяву-анкету та надіслати її за тією ж електронною адресою.

До участі в конкурсі запрошуються учасники від п’яти років. Зокрема вихованці навчальних закладів Калуської міської територіальної громади, творчі колективи та окремі виконавці, колективи підприємств, установ та організацій різної форми власності, родинні та сімейні колективи.

Конкурсні роботи оцінюватимуться у номінаціях: «Окремі виконавці» (солісти) за віковими категоріями до та після 18 років та «Колективне виконання» (хори, капели, родинні та сімейні колективи, ансамблі) без вікових обмежень.

Конкурс проводиться у п’ять етапів:

  • прийом анкет-заявок та відеороликів — з 10.12.2020 по 10.01.2021 року включно;
  • презентація відеороликів — 14.01.2021 року;
  • онлайн голосування — 14.01.2021- 17.01.2021 року включно;
  • оцінка відеороликів журі та визначення переможців — 18.01.2021 року;
  • оголошення та нагородження переможців — 19.01.2021 року.

Відеоролики повинні тривати від 90 секунд до 3-х хвилин. Обов’язково повинні відповідати заданій тематиці, мати оригінальну ідею та цілісний динамічний сюжет, створювати святкову атмосферу, містити елементи візуальної приналежності, викликати почуття любові та поваги до історії, культури, звичаїв та традицій українського народу

Оголошення результатів конкурсу будуть оприлюднені на офіційних сайтах Калуської міської ради, на сторінці управління культури, національностей релігій міської ради у Facebook, у засобах масової інформації.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...