Мед Атлант

Рідкі японські шпалери – в чому їхня особливість?

Зараз людям, які планують ремонт, пропонують велику кількість матеріалів. Про деякі пересічна людина навіть не чула. Тож які обрати? 
Японські рідкі шпалери – це законодавець моди у цьому сегменті ринку, декоративне покриття для стін і стель в будь-яких приміщеннях. В більшості випадках вони мають абсолютну перевагу серед розмаїття оздоблювальних матеріалів.
Компанія ТОВ “Гастро – Україна” постачає оригінальні японські рідкі шпалери, які є екологічно чистим, теплозвукоізоляційним матеріалом.
Шпалери з Японії – це декоративне покриття, яке наносять на настінні покриття та стелі. Їх наносять всередині приміщення, але інколи використовують і для зовнішньої обробки стін.
У чому оригінальність японських шпалер?
Вони добре підходять для художнього оформлення та дизайнерських рішень, адже матеріал, який наноситься, не пливе.
Сфери застосування?
Японські шпалери – це декоративне покриття для стін і стель в будь-яких приміщеннях, але в деяких випадках вони мають абсолютну перевагу над іншими матеріалами.
  • Новобудови. Як відомо, новобудови дають усадку, що призводить до неприємних наслідків, але рідкі шпалери легко перенесуть такі деформації без наслідків.
  • Дефекти стін. Якщо у вашому будинку проблемні стіни (тріщини, кривизна, вибоїни), то використання рідких шпалер буде також доцільно, адже завдяки своїй рельєфній структурі, всі нерівності сховаються.
  • Дачі, балкони, літні кухні. Завдяки тому, що рідкі шпалери не бояться перепадів температур і вологості, вони стають незамінними в неопалюваних приміщеннях.
  • Плюс вони чудово підходять для людей з алергіями, адже завдяки натуральному складу не викликають алергію. Їх можна сміливо застосовувати в дитячих кімнатах, садках, школах.
Що входить до складу?
До складу входить целюлоза, шовк (шовкова нитка), пряжа, бавовна, шерсть (вовняна нитка), целюлозний клей КМЦ.
Переваги рідких шпалер у порівнянні з паперовими 
Екологічно чисті. Не містять шкідливих і токсичних речовин Теплоізоляційні.
Рідкі шпалери мають теплоізоляційні властивості. Для порівняння вам достатньо просто прикласти руку, рідкі шпалери будуть на дотик теплими на відміну від паперових шпалер.
Ремонтопридатність. Легко піддаються ремонту.
Не мають швів і стиків. Безшовне покриття виглядає значно краще – факт.
Іншими словами: “Це японська якість для Вашої оселі.
«Дихаюча поверхня». Рідкі шпалери дихають – тобто пропускаю вологу, що дуже важливо, якщо в приміщенні бувають значні перепади температури, адже конденсат не утворюється, а отже і стінам нічого не загрожує.
В якому вигляді зберігається матеріал?
До споживача таки шпалери потрапляють в сухому вигляді. 1 кг суміші знаходиться у герметично закритому пакеті. В такому вигляді вони можуть зберігатися необмежений час. Перед застосуванням потрібно уважно прочитати інструкцію,щоб пройти кілька кроків для підготовки шпалер до нанесення.
Як підготувати до нанесення?
Перед нанесенням шпалер потрібно:
відкрити пакет і висипати матеріал в суху чисту посуду;
ретельно перемішати все;
УВАЖНО ДОТРИМУВАТИСЯ ІНСТРУКЦІЇ;
залити суміш теплою водою (40-50oС);
ретельно перемішати компоненти з водою;
залишити на 30-40 хвилин.
При дотриманні всіх необхідних інструкцій, ви отримаєте результат, якого очікували.
ТОВ “Гастро – Україна” є соло дистриб’ютором на Україні японської фірми з постачання оригінальних оздоблювальних матеріалів (рідких шпалер) для інтер’єру стін, стель. Матеріали (орієнтал коут) поставляються безпосередньо з Японії. Орієнтал коут є екологічно чистим, теплозвукоізоляційним матеріалом, який легко наноситься на будь-яку поверхню з можливістю багаторазового його використання.
Контакти:
м. Івано-Франківськ, 76018
вул. Івана Франка 11, оф. 6
ТОВ “Гастро-Україна”
          +38 (067) 728-45-69

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...