Мед Атлант

На Косівщині судили жінку, яка через лайку побила сусідську дитину

Нещодавно відбувся суд над жінкою, яка 6 квітня 2019 року побила сусідську дитину.

Того дня близько 16:30 проходячи по вулиці Яремчука, що в селі Великий Рожин, Косівського району, жінка зустріла малолітнього хлопчика, який в цей час їхав на велосипеді.

Між жінкою та дитиною стався словесний конфлікт через тривалі неприязні відносини із його матір`ю. В ході конфлікту жінка умисно штовхнула хлопчика своєю правою рукою в ділянку голови, внаслідок чого він втратив рівновагу та впав на дорогу. Потім вона схопила дитину за верхній одяг та потягнула за приміщення гаража, розташованого поблизу автодороги. Там вона стала його трусити та нанесла декілька ударів кулаками рук в різні ділянки тіла, внаслідок чого спричинила йому тілесні ушкодження. Потім, коли хлопчик повернувся до дороги до свого велосипеда, жінка повторно стала висловлюватись нецензурною лайкою в адресу малолітнього, схопила його за верхній одяг, стягнула з велосипеда, та нанесла йому декілька ударів кулаками рук в різні ділянки тіла.

Жінка спричинила дитині тілесні ушкодження у вигляді садна та синця правої вушної раковини, садна лобної ділянки голови, синця в ділянці правої сідниці. Експерти Косівського міжрайонного відділення бюро судово-медичної експертизи допускають, що це могло бути  спричинено як від трьохкратної ударної, ударно-ковзаючої дії твердих тупих предметів, якими могли бути кулаки рук, носки взуття, або інших твердих тупих предметів.

В результаті, в цей день хлопчик був доставлений в Косівську ЦРЛ, де перебував на лікуванні біля п`яти днів.

Нападниця повністю відкинула звинувачення та сказала, що в той день вона справді бачила хлопчика і він висловився в її сторону нецензурними словами, вона зробила йому зауваження та пригрозила, що повідомить про його поведінку та його висловлювання в поліцію. Жодних умисних ударів чи побоїв потерпілому вона не завдавала.

Суд визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.125  КК України та призначити покарання у вигляді штрафу – 50 (п`ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) грн.

Цивільний позов представника малолітнього потерпілого задовільнили частково. Стягнути з жінки на користь матері дитини, 132,20 грн у відшкодування заподіяної матеріальної шкоди витрат на придбання медикаментів а також 2000 грн у відшкодування моральної шкоди.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...