Мед Атлант

Святкуймо Новий рік на Франківщині! До свят «АТБ» збільшує асортимент європейських продуктів

На новорічні та різдвяні свята в Україні традиційно збирають за одним столом рідних людей і найближчих друзів. Аби було чим пригостити та приємно здивувати дорогих гостей, багато мешканців нашої Франківщини вже зараз підшукують рецепти цікавих страв, готують подаруночки та, звісно ж, запасаються продуктами.

Найкращим помічником для тих, хто цього року хоче зустріти свята красиво, але не спустошити свій сімейний бюджет, традиційно стане найбільша українська торговельна мережа «АТБ». Багаторічний лідер вітчизняної галузі роздрібної торгівлі до Нового року та Різдва помітно розширив асортимент продукції власного імпорту. Більш ніж чотири мільйони постійних клієнтів, серед яких багато мешканців нашого міста Франка, вже встигли оцінити доступність і найвищу якість імпортних товарів у таких супермаркетах.
Цього року в магазинах мережі в межах розширення асортиментного ряду з’явилися сотні нових найменувань імпортних товарів. Це кава, алкогольні напої, шоколад, сири, консерви і т. д. У винних відділах представлені топові сорти вин виробництва Аргентини, Чилі, Німеччини, Іспанії, Нової Зеландії, Молдови, ПАР тощо. Лінійку вже знайомих багатьом грузинських, французьких та італійських вин розширили аж у п’ять разів – причому ціни на цей товар значно нижчі, ніж в будь-якому іншому українському маркеті.
Цікаво, що мелена та зернова кава від найбільшого німецького бренда настільки прийшлася до смаку клієнтам «АТБ», що посіла гідне місце серед трьох найкращих торгових марок у рейтингу споживчих уподобань в Україні в 2020 році (згідно з даними американської аналітичної компанії Nielsen Holdings PLC).
Крім цього, на поличках «АТБ» з’явилися нові найменування якісної продукції багатьох відомих європейських брендів. Це популярні польські сири та молочна продукція, італійські цільнозернові (тверді сорти з висівками) макаронні вироби, а також польські макаронні вироби без глютену (виготовлені з кукурудзяного борошна). Новинкою є смачна піца німецького виробництва, яка після розігрівання в мікрохвильовці не поступається за смаком свіжоспеченій. Представлена трьома варіантами: «Шинка класична», «Прошуто» та «Чотири сири».
У магазинах торговельної мережі «АТБ» у відділах власної випічки розширено асортимент свіжої хлібобулочної продукції від європейських виробників: хрусткі багети, здобні та листкові булочки, донати, круасани…
Тепер у цих маркетах до новорічного столу можна купити справжній грузинський лимонад, натуральний вірменський гранатовий сік прямого віджимання, є багато нових натуральних соків польського й іспанського виробництва. Ціни ж цілком доступні для українського споживача!
Якщо говорити про товари першої необхідності, то в магазинах «АТБ» розширили асортимент шампунів, гелів і професійних засобів для догляду від відомого польського виробника. Також з’явилися добротні та доступні чеські підгузники, якісні болгарські засоби для догляду за волоссям, які не містять силіконів, парабенів, барвників.
В асортименті кожного з 1180 супермаркетів мережі сьогодні представлено понад 3,5 тисячі найменувань гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності. На поличках добре знайомих українцям супермаркетів «АТБ» сьогодні є все і для звичайної вечері в сімейному колі, і для святкового новорічного застілля.
Близько п’ятисот представлених у магазинах мережі товарних позицій – це популярні серед мешканців Франківщини імпортні продукти. Йдеться про такі категорії, як бакалія, молочна продукція, овочі та фрукти, спиртні та безалкогольні напої, кондитерські вироби, смачні м’ясні делікатеси та сотні інших товарів від відомих якістю своєї продукції іноземних виробників.
Важливим є й те, що вартість імпортних продуктів у дискаунтерах «АТБ» значно нижча, ніж аналогічних товарів у магазинах інших торговельних мереж. Причина проста – найбільший український ритейлер «АТБ» працює із зарубіжними виробниками сам. Таке правило дозволяє компанії, пропонуючи клієнтам власний імпорт, уникнути ймовірності фальсифікації та гарантувати високу якість продуктів, а покупцям – розумно витрачати та заощаджувати кошти. У цьому разі до вартості товару не включають витрати на послуги посередників, торгових представників тощо. Впровадження енергоощадних технологій та оптимізація бізнес-процесів дозволяють компанії вже понад чверть століття поставляти українцям якісні продукти за максимально доступними цінами. Нагадаємо, що вартість будь-якого товару в мережі «АТБ» у 24 областях країни завжди нижча за середньоринкову на 10–15%, а щотижневі акції дозволяють клієнту заощадити на купівлі продукції до 40%.
Мешканці Івано-Франківська й області вже оцінили унікальну можливість навіть у найважчі часи не відмовляти собі в улюблених європейських делікатесах і при цьому економити. Нагадаємо, що в цьому році в Україні з’явився перший продуктовий інтернет-магазин повного циклу. Будь-які продукти та товари з «АТБ» тепер можна замовити онлайн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...