Мед Атлант

Калушанка отримала три місяці ув’язнення за крадіжку готівки з магазину

Жінка в жовтні цього року навідалася в магазин «Біла троянда», що в Калуші на вулиці Січових Стрільців, де мала намір працевлаштуватися продавцем.

Перебуваючи за прилавком вказаного магазину, ознайомлюючись із робочим місцем та умовами праці, злодійкана стелажі, в паперовій коробці побачила гроші, які призначалися для розрахунку із постачальниками, інформують “Вікна”.

Скориставшись тим, що за її діями ніхто не спостерігає, калушанка викрала 5800 гривень.

Звинувачена в крадіжці в судовому засіданні свою вину у вчиненні злочину визнала повністю та просила суд суворо її не карати. Також зазначила, що в ході досудового розслідування вона повернула чатсину викраденого — 3400 гривень.

Калуський міськрайонний суд врахував, що в обвинуваченої на утриманні перебуває двоє неповнолітніх дітей. Вона раніше неодноразово судима за вчинення корисливих злочинів, проте на шлях виправлення не стала та повторно вчинила злочин проти власності.

Пом’якшуючою обставиною суд визнав її щире каяття і призначив як покарання три місяці арешту. Також зі злодійки мають стягнути 2400 гривень матеріальних збитків та 5000 гривень витрат на адвокатські послуги.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...