Мед Атлант

У Франківську оштрафували продавців повітряних кульок. ФОТО

За останній місяць у центрі Івано-Франківська з’являється все більше осіб, які  торгують повітряними кульками з рук без будь-яких дозвільних документів.

Працівниками Муніципальної інспекції, за цей місяць було складено більше 60-ти протоколів на даних порушників.
Позавчора працівники Муніципальної інспекції, також підійшли до двох осіб, які здійснювали торгівлю з метою скласти протоколи про адміністративні правопорушення, але цього разу порушниці вирішили “не здаватися без бою”.
Дані жінки зареєстрували дзвінок на лінію 102 і почали робити наклеп на працівників Муніципальної інспекції.
Подія відбулася на Вічевому майдані, де було багато свідків події, деяких перехожих зацікавила ситуація і вони вирішили поцікавитися що ж відбувається, після чого горе підприємці почали вживати до них ненормативну лексику і проганяти. Їх така поведінка жінок, на чий ж захист вони мали намір стати, а у відповідь отримали від них погрози і образи. Дані свідки спільно з нелегальними продавцями і інспекторами залишилися дочекатися приїзду поліції.

Працівники поліції вислухали всі сторони конфлікту, ознайомилися з відео і фотофіксацією порушення, після чого притягнули даних осіб до відповідальності за ст 183 КУпАП хибний виклик працівників поліції і ст. 44-3 ч 2 КУпАП порушення карантинних норм, оскільки продавчині реалізовували товар без масок.

 

А працівники Муніципальної інспекції склали протокол за ст 152 КУпАП порушення правил благоустрою.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...