Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №34 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Продам вживане авто. Більшість подібних оголошень починаються з фрази “не бита, не фарбована”. Плюс красиві фото відполірованого кузова. Але, як показує практика, жоден продавець не скаже вам усієї правди. Як дізнатися реальний стан обраної автівки, читайте у свіжому номері журналу «МІСТО»

Карантин, природні катаклізми, мітинги – приблизно таким був 2020. Разом з тим ми навчилися жити з пандемією, переборювати свої страхи, освоїли роботу та навчання онлайн. Про скандали та курйози року, що минає, читайте у матеріалі “Франківськ і скандали”.

Що було б, якби люди відкрито заявляли усім про те, чого хочуть? От ідеш вулицею і кажеш якомусь незнайомцю: «Я хочу сексу». Як реагують перехожі на подібні заяви? У провокації від журналістів “МІСТА”

Острів Куба зазвичай асоціюється з Че Ґеварою, комунізмом, ретроавтомобілями, добірним ромом і сиґарами. А також безкоштовною медициною, білосніжними пляжами і бірюзовим Карибським морем. Яким є світ, який нагадує старе кіно, насправді, читайте у рубриці “Мандри”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...