Мед Атлант

Цієї ночі у центрі Франківська припинили дві бійки. ФОТО

Цієї ночі працівники Муніципальної інспекції припинили дві бійки в центрі Франківська і затримали осіб, які декілька раз за ніч, вчиняли адміністративні правопорушення.
Перша подія трапилася близько 22-ї години на Вічевому Майдані. Група з чотирьох чоловіків кинула під ноги чоловіка і наносила йому удари ногами. Побачивши це, патрульні Муніципальної інспекції побігли в сторону конфлікту. Порушники зразу почали втікати на вулицю Січових Стрільців. Там їх і затримали працівники інспекції. Чоловіки продовжували чинити опір аж до приходу поліції, які також патрулювали центр. Разом з поліцейськими і затриманими працівники інспекції повернулися на місце сутички, але потерпілий до того моменту вже самостійно покинув місце події.
Через пів години на вулиці Січових Стрільців сталася друга сутичка між двома групами молодиків в стані алкогольного сп’яніння. В бійці брало участь близько десяти чоловіків, її вдалося теж припинити інспекторам, але троє осіб встигли втекти. Решту ж було затримано. Двоє осіб отримали тілесні ушкодження. Чоловік з однієї компаній скаржився на біль в області ключиці, йому викликали карету “швидкої” і госпіталізували. Як виявилося пізніше, лікарі виявили перелом ключиці.
В другого чоловіка обличчя було залите кров’ю. На місці події йому надали першу допомогу працівники Муніципальної інспекції. В нього була розсічена брова в наслідок удару скляною пляшкою. Інспектору вдалося зупинити кровотечу на місці. Після цього також викликали швидку для обстеження потерпілого. Решту учасників конфлікту інспектори затримали до приїзду працівників поліції, які встановлювали обставини події.
А третя подія сталася близько третьої години ночі. Патрульні Муніципальної інспекції виявили чоловіка, який розпивав алкоголь у громадському місці. Його попередили про недопущення таких дій. Про те через пів години цей же чоловік прогулювався “стометрівкою” знову ж таки розпиваючи нову пляшку алкоголю. При появі патруля невідомий так швидко втік, що інспектори навіть повторно попередити не встигли про протиправність його дій. А вже через годину він знайшов собі компанію з якою вирішив продовжити “порушувати”. Їх за розпиванням і виявили інспектори на вулиці Січових Стрільців. Чоловік продовжував поводитися зухвало і на зауваження не реагував. На місце події було викликано екіпаж патрульної поліції. На друга чоловіка інспектори склали протокол на місці, а для першого порушника навіть присутність працівників поліції не стала причиною для припинення протиправних дій.
Поліцейські вирішили затримати порушника і доставити до міського відділу поліції для встановлення особи та притягнення до відповідальності. Та раптом горе-порушник знов спробував втекти, але інспектори спільно з поліцейським наздогнали його вже за декілька метрів і затримали. В міському відділі поліції на порушника склали адміністративні матеріали.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...