Мед Атлант

Франківські баскетболістки двічі програли суперницям з Рівного

Франківські баскетболістки двічі поступилися рівнянкам у гостях.Перший матч завершився несподіваним розгромом франківської команди, інформує Sport.if.ua.

Після новорічних свят колектив Юрія Процюка посилила досвідчена баскетболістка Ганна Рульова, яка стала головним козирем гри в атаці гостей. За сорок хвилин проведених на майданчику Анна набрала 31 очко і зробила 14 підбирань. Але для здобуття перемоги “Франківськом” такої результативної гри своєї лідерки виявилося недостатньо.

Перша чверть завершилася на користь “пантер” 20:18, а ось у другій десятихвилинці ситуація на баскетбольному майданчику змінилася. Гравці БК “Рівне” в кінці чверті провели серію результативних атак і на перерву пішли з комфортною перевагою над суперником в 15 пунктів. У другій половині гри на досягнутому команда господарів баскетбольного майданчика не зупинилася і здобула перемогу з розгромним рахунком 88:63.

Рівне – Франківськ-ПНУ  – 88:63 (18:20; 30:17; 21:13; 19:13)

І в другій грі перемога залишилася за баскетболістками з Рівного. Як і днем ​​раніше гості не змогли протистояти результативній грі лідерки рівнянок. Вікторія Шматова видала черговий перфоманс і завершила поєдинок маючи в своєму активі 36 пунктів.

Щодо гри, то вона пройшла в рівній боротьбі, а доля переможця вирішилася в заключній чверті. Перша десятихвилинка виявилася нерезультативною і завершилася нічиєю 13:13. У другій чверті більше забила команда господарів 22:16.

У третій чверті баскетболістки БК “Франківськ” відіграли чотири пункти, але в підсумку домогтися більшого не змогли. У заключній четвертій чверті сильнішими знову стали “червоно-білі”, які завершили гру перемогою 74:60.

Рівне – Франківськ-ПНУ – 74:60 (13:13; 22:16; 11:15; 28:16)

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...