Мед Атлант

“Нафтогаз” оприлюднив лютневу ціну на газ

У лютому в межах тарифного плану “Місячний” для клієнтів “Нафтогазу” ціна блакитного палива становитиме 6,86 грн/куб.м з ПДВ.

Про це інформує пресслужба компанії.
Ціна є нижчою за рекомендовану урядом ціну за рахунок мінімальної власної націнки.
“Наша ціль як цінового лідера на ринку – пропонувати найкращі умови споживачам та збільшувати кількість наших клієнтів. Ми – за чесні правила гри, тому важливо наголосити, що наша компанія закуповує газ на умовах, які є доступними усім іншим постачальникам”, – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, гранична ціна на газ із 1 лютого і до 31 березня 2021 року регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2021 р. № 25.
Для клієнтів, які оформили тарифний план «Річний» у минулому році, вартість газу не зміниться і складе 4,73 грн, 5,24 грн та 6,45 грн за куб. м, відповідно до умов договорів.
“Нафтогаз України” як постачальник «останньої надії» (ПОН) готова постачати газ усім побутовим споживачам, постачальник яких не зможе або відмовиться забезпечити своїх клієнтів газом за регульованою ціною. Ціна газу для клієнтів ПОН – 6.99 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Перебоїв із газопостачанням не буде, – запевняють у компанії.
Компанія обслуговує вже 9% споживачів в Україні = 1,1 млн домогосподарств (з урахуванням клієнтів ПОН).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...