Мед Атлант

Два калушани отримали відзнаку «Видатний турист. Україна»

Рада cтарійшин спортивного туризму присвоїла трьом спортивним активістам туризму відзнаки «Видатний турист. УКРАЇНА».

 Відзнаки отримали калушани Омелян Куцук та Олександр Підліснюк. Всі вони в туризмі, як тільки зіпнулись на ноги і пройшли неходженими гірськими стежками тисячі кілометрів і спливли по гірських ріках. І тепер підкорюють вершини Карпат у групі під назвою «Пеньки», не зважаючи на висоту, але не нижче 1700 метрів. Всі вони пройшли дуже складні походи, в надзвичайно некомфортних умовах, інформують “Вікна”.

Омелян Йосипович — знана в спорті людина, в світовому масштабі, відомий тренер зі спортивного орієнтуванням. Він та його учні представляли Україну на змаганнях з орієнтування в 70-тидержавах. Він пройшов ті ж часи багато складних походів на Тянь-Шані, Гірському Алтаї, Хамар-Дабані, Забайкаллі.

Олександр Андрійович пройшов тисячі кілометрів в походах інколи буває суворим, але справедливий. Фото-, тележурналіст, який думає і спить з фотоапаратом. Має чарівну дружину Наталю. Вона також — досвідчений турист, завжди бере Сашка в похід. Тому він і отримав такий заслужений знак «видатний мандрівник».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...