Мед Атлант

На двох регіональних дорогах досі діють обмеження руху

Станом на 6:00 15 лютого проїзд головними дорогами державного значення в межах Івано-Франківської області забезпечений, за винятком двох ділянок.

Про це інформує Служба автомобільних доріг області. Досі діють обмеження руху транспорту автодорогах Р-20 Снятин – Тязів (Стецева – Стецівка) та Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський (Котиківка – Семаківці).
Значні снігопади, що не припиняються, призводять до нових кількаметрових переметів на цих ділянках. На підмогу прибула спецтехніка з інших дільниць автодорожніх служб.
Дорога Р-24, дорога в напрямку Устечка.
Цілодобово тривали роботи з розчищення проїзної частини автодоріг від снігу та обробка протиожеледними матеріалами. Станом на 6:00 працювало 54 одиниці техніки. Особлива увага – гірським перевалам, спускам-підйомам, поворотам, ділянкам доріг на відкритій місцевості. Використано 239 т ПСС та 23 т технічної солі.
Протягом доби 15 лютого в області збережуться складні погодні умови.
“Водіям великогабаритного транспорту на період негоди просимо користуватися майданчиками для відстоювання, які розташовані вздовж державних автодоріг. Усі вони відзначені на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe. Будьте уважними на дорогах, дотримуйтесь ПДР та без нагальної потреби не виїжджайте на власному автотранспорті”, – йдеться у дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...