Мед Атлант

В Івано-Франківську вшанували воїнів-афганців

Сьогодні, 15 лютого, в обласному центрі провели віче-реквієм з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ої річниці виведення військ з Афганістану.

Традиційно учасники війни, їхні родичі, представники громадськості зібралися біля пам’ятника воїнам-афганцям, що у парку на вул. Військових ветеранів.
Світлу пам’ять загиблих та зниклих безвісти в Афганістані прикарпатців, яких назвали поіменно, вшанували хвилиною мовчання. Захід супроводжувався військовим салютом, після чого відслужили поминальну панахиду.
Разом із членами обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, родинами загиблих квіти до пам’ятника воїнам-афганцям поклала заступниця голови обласної державної адміністрації Світлана Онищук, яка у своєму виступі підкреслила, що «пам’ять про кожного полеглого прикарпатця є для нас святою. Низько схиляємо голови та довічно пам’ятатимемо кожного, хто віддав своє життя у тій війні».
Для нас цінне життя кожного прикарпатця, який виконував свій військовий обов‘язок.
Уже сьомий рік триває російсько-українська війна і відстоюючи свою територію ми також боремось за те, щоб більше ніколи жоден українець не віддавав своє життя за чужі імперські інтереси.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...