Мед Атлант

Поліцейські Франківщини привітали з Днем народження дітей загиблих на Донбасі правоохоронців

Дочкам загиблих Василя Семанюка і Романа Грицика виповнилося 17 і 11 років, а сину Романа Грицика та Михайла Шемегінського – 6 і 14 років. З цієї нагоди іменинників привітали поліцейські Прикарпаття.

15 лютого до дітей завітали начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Ігор Влашин і колеги загиблих батьків з роти поліції особливого призначення та роти патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ», інформує пресслужба обласної поліції.
Поліцейські привітали іменинників зі святом, вручивши подарунки, і побажали міцного здоров’я, успішного навчання та здійснення найзаповітніших мрій.
Довідково.
Василь Семанюк – у березні 2001-го у званні старшого сержанта розпочав службу в окремій роті міліції швидкого реагування «Беркут». З квітня брав участь в антитерористичній операції на сході України. 29 травня керівництво АТЦ провело ротацію бійців. Відлетівши близько 2500 м від блокпоста №5, гелікоптер збили бойовики. Разом із п’ятьма івано-франківськими «беркутами» в його уламках згоріли Василь Семанюк, військові Нацгвардії, серед яких і легендарний генерал Кульчицький.
Роман Грицик – молодший сержант міліції, боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Івано-Франківськ». В зоні бойових дій перебував з 18 серпня 2014 року. Загинув при виході колони з Іловайська «гуманітарним коридором» на дорозі поміж селом Новокатеринівка та хутором Горбатенко.
Михайло Шемегінський – старший сержант у спецпідрозділі «Беркут». 29 травня 2014 року Шемегінський вирушив у зону АТО. 30 травня за наказом його перевели на блокпост № 5, що у Слов’янську. 6 червня блокпост обстрілювали з мінометів і Михайло отримав осколкове поранення грудної клітки. Травми були несумісні з життям.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...