Мед Атлант

В Івано-Франківській ЦМКЛ провакцинуються від коронавірусу 103 медпрацівники

З другого березня в Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні розпочнеться вакцинація медпрацівників. Про це Суспільному Карпати повідомив заступник головного лікаря медзакладу Володимир Вовчук.

У лікарні вже облаштували пункт для щеплень. Проводитимуть вакцинацію впродовж двох днів – у вівторок та четвер. За цей час планують щепити 103 людини.

“Це ті люди, які працюють з “ковідними пацієнтами”. Це ті, хто в бригадах, безпосередньо в палатах. Є персонал, який не працює в палатах, але забезпечує роботу таких відділень. Вони теж мають право на щеплення, і ми їх внесли в списки. І вони будуть вакцинуватися”, – розповів Володимир Вовчук.

Загалом в лікарні 243 медпрацівники, які працюють з хворими на COVID-19. Заступник головного лікаря пояснює, що всіх інших вакцинуватимуть у другій черзі, адже вони вже перехворіли коронавірусною інфекцією і мають високий рівень імуноглобуліну.

Нагадаємо, на Прикарпатті вакцинація від COVID-19 розпочалася 25-го лютого. Перше щеплення серед жителів Івано-Франківщини отримала завідувачка відділення екстреної медичної допомоги Надвірнянської ЦРЛ Леся Возняк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...