Мед Атлант

Рятувальники на Франківщині ліквідували 19 пожеж, з них 16 – сухої трави

За добу на Франківщині рятувальники погасили 19 пожеж, 16 з них – сухої трави.

Про це інформує Управління ДСНС Івано-Франківської області.

4 березня о 10:09 с. Пнів Пасічнянської ТГ Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:05 в місті  Коломия на вулиці Козланюка виникла пожежа покрівлі літньої кухні. Працювала ланка ГДЗ, час роботи – 21 хв. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О  14:36 в в селищі Брошнів-Осада Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:38 в місті Івано-Франківськ на  вулиці Коновальця виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:58 в місті  Долина Калуського району на вулиці Обліски виникла пожежа сміття в недіючому житловому будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:32 в селі  Раківчик Коломийської ТГ Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:27 в селі Оболоня Долинської ТГ Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюється.

О 18:29 в селі Пнів Пасічнянської ТГ Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:30 в селі Креховичі Брошнів-Осадської ТГ, Калуського району  виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі та встановлюється.

О 18:39 в селі Красноставці Снятинської ТГ Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території.

О 18:42 в селищі  Ланчин Ланчинської ТГ Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:46 в місті  Калуш на вулиці Л. Українки виникла  пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:55 в селі Вербовець Косівської ТГ Косівського району виникла  пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлєються.

О 18:56 в селищі Більшівці Більшовицької  ТГ Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:18 в місті Калуш на вулиці Ринкова виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:23 в селищі Битків Пасічнянської ТГ, Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:30  в місті  Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецька виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О  20:57 в селі Яворів Долинської ТГ Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

О 22:58 в селі Сливки Перегінської ТГ Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...