Мед Атлант

У Калуші до кінця року планують збудувати нову автостанцію

Такі плани під час онлайн-зустріч у прямому ефірі 18 березня озвучив перший заступник Калуського міського голови Мирослав Тихий.

У Калуші питання будівництва нової автостанції піднімалося вже не раз. Проте жодних зрушень в цьому плані так і не відбулося. Частина автобусів і надалі відправляється з вулиці Пушкіна. Це для громадян зручно, але в даному місці нема ніякої відповідної інфраструктури, інформує Калуш ФМ. 

Ми зараз працюємо над тим, щоб в районі муніципального ринку на вулиці Ринковій розмістити автобусну станцію. Фактично на місці автостоянки, – розповів посадовець. – В цьому місці спершу має бути проведений ремонт водомережі, на що закладалися кошти в бюджеті. Також плануємо капітально відремонтувати дороги до вул. Окружної, на ремонт якої вже виділене фінансування. Коли ця автостанція буде збудована і запрацює, то автобуси зможуть виїжджати через Окружну відразу на Франківськ, тобто це буде зручно.

З приводу того, за який час планують реалізувати цей проєкт, Мирослав Тихий зазначив: “Якщо все складеться так, як ми плануємо, то може бути, що до кінця цього року автостанція буде побудована”.

За які кошти буде здійснюватися це будівництво, перший заступник міського голови не уточнив. Вочевидь, до реалізації проєкту залучать інвесторів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...