Мед Атлант

З чим носити чоловічий ремінь?

Дивлячись правді в очі, у чоловіків немає стільки аксесуарів, які можуть урізноманітнити їх образ, на відміну від жінок.

Дивлячись правді в очі, у чоловіків немає стільки аксесуарів, які можуть урізноманітнити їх образ, на відміну від жінок. Відповідно ремінь є важливим елементом в образі, дає можливість підкреслити вибраний стиль. Безвідповідальність плодить жахливі образи, які в кращому випадку викликають посмішку. Мало просто купити гарний аксесуар, потрібно його вибрати правильно, щоб він підійшов до чоловічого гардеробу. Тут треба дивитися, що у вас в пріоритеті. Якщо так вже сильно сподобався якийсь ремінь і ви його купили, то потрібно правильно підібрати до нього взуття. Якщо немає планів на заміну взуття, тоді відразу вибирайте ремінь що пасуватиме до наявного взуття.

Як правильно носити чоловічий ремінь?

Здавалося б, така маленька штучка, але так сильно може впливати на образ і сприйняття іншими людьми.

  • Широкий ремінь зробить вас візуально вищим і стрункішим.
  • Не можна занадто туго затягувати ремінь. Це обернеться проблемами зі здоров’ям, плюс, це візуально видно, некрасиво. Зібрані ременем штани або джинси в гармошку псують зовнішній вигляд. І це ще м’яко сказано.
  • Пряжка повинна знаходитися зліва.
  • Ремінь підбирається в тон до штанів в разі, якщо потрібно підкреслити вибір штанів. Якщо питання в сорочці – тоді в тон до сорочки.
  • Коричневий шкіряний ремінь є самим універсальним варіантом, його можна використовувати в дуже різноманітних ситуаціях, образах.
  • Не слід одягати ремінь до широкого одягу, товстих спортивних кофт або спортивних штанів.

Вибір кольору чоловічих ременів

Вибираючи колір, дивіться не тільки на колір матеріалу виробу, а й на колір пряжки. Найкращим вибором буде пряжка золотого або срібного кольору. Ці кольори добре поєднуються з різними стилями одягу та іншими аксесуарами. Наприклад, з годинником, запонками, кільцями або браслетами.

Основний колір ременя повинен поєднуватися з взуттям. Шкіряне взуття – шкіряний ремінь https://24shopping.com.ua/sumki-i-aksessuary/dlya-nego/remni/. Те ж саме і у випадку з глянцевим і матовим покриттям. Якщо взуття лаковане або глянцеве, то матовий ремінь не підійде. І навпаки глянцевий ремінь не підійде до матовою взуття.

Переваги ременя зі шкіри

  • Універсальність. Чоловікам не потрібно купувати багато різних аксесуарів під кожен тип одягу. Досить підібрати кілька різних моделей, які перекриють основну масу гардероба. Шкіряний ремінь відмінно виглядає як з джинсами, так і з суворим діловим костюмом.
  • Термін експлуатації. Ремінь із натуральної шкіри прослужить вам довгі роки, на відміну від шкірозамінника або текстилю.
  • Зносостійкість. Шкіряні ремені зазвичай виготовляються з міцної свинячої шкіри. Як результат – мінімум подряпин, така шкіра не тріскається і чудово переносить морози чи спеку, перепади температур. А, наприклад ремені зі шкіри змії або крокодила взагалі практично неможливо випадково пошкодити. Дуже міцна шкіра.
  • Простота в догляді. Зберігати ремінь потрібно у вигляді згорнутого кільця. Багато роблять помилку і вішають ремені на спинки стільця або на вішалку. Так робити не потрібно. Часом корисно протерти мильним розчином, витерти його вологою губкою. Сушити ніяк не потрібно. Шкіряні ремені не бояться вологи.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...