Мед Атлант

Патрульні виявили автомобіль-«двійник» киянки на Прикарпатті

Протягом декількох днів, власниця автомобіля Range Rover з міста Києва отримувала адмінпостанови за перевищення швидкості на її транспортному засобі. Але авто спокійно стояло на стоянці, а жінка перебувала за кордоном. Та й порушення були на тих шляхах, де вона не їздила — на Львівщині.

Власниця авто звернулася до поліції з цим питанням. Про це повідомив  перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.
Виявилось, що усі порушення ПДР було вчинено на Range Rover практично ідентичному оригінальному, який ми оперативно розшукали у Калуші, Івано-Франківської області. Лише деякі відмінності видавали інше авто на перший погляд (на фото це добре видно).
Коли ми детально перевірили цей Range Rover- виявилося, що і VIN-код підроблений, і реєстраційні документи на авто показувати відмовились.
Власника “двійника” затримали. І  всі постанови щодо справжнього власника будуть скасовані.
Сьогодні на один “двійник” стало менше завдяки камерам автоматичної фіксації порушень ПДР та злагодженій роботі патрульної поліції.
Нагадую, за будь-які маніпуляції з підробки, заміни агрегатів авто, номерних знаків чи документів — передбачена кримінальна відповідальність.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...