Мед Атлант

В селі Іваниківка відбулися Великопосні реколекції

В перший тиждень великого посту в с. Іваниківка Богородчанського протопресвітеріату Івано-Франківської архієпархії вже традиційно провели дні духовної віднови.

З 15 по 19 березня у храмі перебували мощі великомучениці Варвари. Кожен вірний мав можливість попросити у Господа за посередництвом святої зцілення від різного роду хвороб через помазання святим єлеєм, освяченим на мощах великомучениці.

Сотрудник парафії о. д-р Віталій Козінчук наголошує:

Час великого посту підготовлює нас до того, щоб бути не тільки близькими з нашим Господом, щоб отримувати всі духовні переваги, але щоб іти на духовні жертви, випробування і навіть зміни у своєму житті. Яких саме послідовників прагне Триєдиний Бог? Ісус Христос прагне послідовників, а не пасивних споглядачів. Тому піст – це містичне запрошення для чесного переосмислення стосунків з Богом.

Протягом п’яти днів вірні парафії мали можливість молитися Літургію Напередосвячених Дарів, сердечно розважати над великопосними науками священика та духовно наблизитися до містерії християнського покаяння через канон Андрея Критського у виконанні народної артистки України пані Ірини Фуштей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...