Мед Атлант

На Прикарпатті помер заслужений будівельник України Микола Кобенко

Помер заслужений будівельник України Микола Кобенко з Городенківського району.

Про це повідомив депутат Івано-Франківської обласної ради Іван  Приймак.

З 1972 року по сьогоднішній день у Городенці та навколишніх селах не має такої будівлі у звершенні якої не приймав би участь Микола Петрович. Десять останніх років нашої спільної праці залишили великий слід у будівництві Городенківщини, його будови залишаться для багатьох поколінь. Незважаючи на вік, він не боявся труднощів чи виробничих проблем, брався за любу роботу та досягав успіху. Професіонал своєї справи, Спеціаліст з великої літери, терплячий, чуйний, талановитий та розумний, завжди приходив безкорисливо на допомогу кожному з нас.

Одночасно вів декілька будівництв, десятки підрядних організацій, більше сотні будівельників одночасно на будівельному майданчику, де кожному потрібно дати роботу та проконтролювати виконання.

За свою працю відзначений Державними нагородами:
1.За «Заслуги перед Прикарпаттям»;
2.Заслужений Будівельник України».

Будівельник від Бога, так характеризують його колеги по роботі, улюбленець усього колективу, завжди підтримував усі його починання. Складав плани на майбутнє…Нам всім буде не вистачати його, він залишиться в нашій пам’яті як зразок стійкості, життєрадісності, активності і професіоналізму.
Нехай добрий та світлий спомин про Миколу Петровича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх хто його знав, любив та шанував. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...