Мед Атлант

Здають нерви: у Надвірні скандал з головою ОВК переріс у сутичку. ВІДЕО

Один з кандидатів опублікував відео, як голова окружної виборчої комісії Руслан Кашніков відштовхнув жінку, коли та намагалася затримати його на робочому місці.

В Надвірній ОВК приймає протоколи вже другу добу. В окрузі є 117 дільниць. Вчора ОВК продовжувала працювати до 2:35, поки не повідомили про її замінування, пишуть Версії.

Перед тим, близько опівночі повідомили, що голова ОВК Руслан Кашніков і ІТ-спеціаліст покинули приміщення, зіславшись на поганий стан здоров’я. Вочевидь, саме в цей момент і сталася сутичка.

Це що таке? То як себе ведете, голова комісії? Я вас дуже прошу, в мене дитина слаба”, – звернулась до Руслана Кашнікова одна з жінок, найймовірніше голова або член однієї з ДВК.

“У вас діти є? Дружина є? Дитина маленька три роки…, – намагалася затримати голову ОВК інша жінка.

В цей момент Руслан Кашніков грубо відштовхнув її.

Піднімати руку на жінку, як це зробив голова Руслан Кашніков, неприпустимо! Пані Галина зі Старих Богородчан. В неї, як і в багатьох членів ДВК, на вечір понеділка здають нерви. І її можна зрозуміти, коли після довгого очікування вона побачила голову комісії, який без причини покидає дільницю”, – йдеться в дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...