Мед Атлант

Рятувальники не сплять: долинські вогнеборці показали світлини з пожежі у лікарні

Як раніше повідомляло МІСТО, сьогодні, 15 квітня, зранку виникла пожежа покрівлі та однієї кімнати старого корпусу лікарні. Площа пожежі складала близько 250 метрів квадратних. Евакуювали 38 людей. 

Гасили пожежу 80 рятувальників. Жертв та постраждалих немає. Причини пожежі з’ясовують.

Вогнеборці опублікували світлини з пожежі та закликали людей бути відповідальними та наполегливо дотримуватися рекомендацій фахівців ДСНС.

І щоб хтось сказав що рятувальники сплять! Ці світлини говорять самі за себе!
Насправді, така помилкова думка існує. В основному специфіка нашої роботи така, що ми там, де потрібна допомога людям. За лічені хвилини прибуваємо на місце події. У вогонь чи у воду, у снігові замети чи на тонку кригу. Інколи, ризикуючи своїм життям, рятуємо чужі. Витягнути собаку, чи зняти чергову кішку, все нам під силу!
Але основна робота все ж таки пов’язана з ліквідацією пожеж. Кількість яких може суттєво зменшитись, якби кожен відповідальніше ставився до власної безпеки, а саме: не порушував правил пожежної безпеки.
Шановні громадяни! Будьте вкрай обережними, дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань чи робочих місць, будьте відповідальними та наполегливо дотримуйтеся рекомендацій фахівців ДСНС! – кажуть рятувальники.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...