Мед Атлант

“Івано-Франківськгаз Збут” пропонує споживачам тариф “Рівний платіж”

Майже 2 тисячі споживачів “Івано-Франкіськгаз Збуту” зекономили на використанні газу, купивши його заздалегідь. Про це Суспільному розповів прессекретар установи Ігор Марковський.

У межах акції “Твоя енергонезалежність” користувачі могли заздалегідь придбати газ, який споживали в опалювальний період. Цією акцією скористалися 2 тисячі клієнтів “Івано-Франківськгаз Збуту”, які придбали понад 2 млн м³ газу на суму 10 млн 600 тис. грн. Таким чином прикарпатцям вдалося зекономити близько 5 млн грн.

Люди, які купили 5 тис. м³ газу, зекономили від 8-ми до 16-ти тисяч гривень за опалювальний період, – каже прессекретар “Івано-Франківськгаз Збуту” Ігор Марковський.

93 % обсягів закупленого газу користувачі використали. Ця акція є всеукраїнською. В Івано-Франківську її проводять вдруге.

Ігор Марковський каже, порівняно з 2019-м роком, участь в акції взяла менша кількість людей: “У 2019-му році ціни взимку вперше пішли вниз, порівняно до літніх цін, тобто, якщо в 2019-му році акцією скористалися понад 3 тисячі клієнтів, то зараз маємо тільки 2 000”.

Ближче до кінця літа в “Івано-Франківськгаз Збуті” планують знову провести таку акцію, проте із певними змінами.

Ми дослухалися до наших споживачів, і відтепер газ можна буде придбати з розтермінуванням платежу, – повідомляють у газовій компанії.

Також в етері Суспільного Карпати Ігор Марковський проаносував ще одну акцію від “Івано-Франківськгаз Збуту”. Окрім річного тарифу, місячного та акції “Твоя енергонезалежність”, компанія запропонує ще один тариф “Рівний платіж”. Представник установи пояснює, якщо річний тариф буде вигідний тим споживачам, які використовують газ тільки для побутових потреб, то користувачам, які газом ще й опалюють помешкання, буде вигідніше перейти на тариф “Рівний платіж”.

Тобто ми підрахуємо, скільки споживає людина газу на рік, розіб’ємо його на 12 місяців, і за такою фіксованою ціною людина буде сплачувати за паливо. Таким чином навантаження в зимові місяці буде меншим, – пояснює прессекретар “Івано-Франкіськгаз Збуту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...