Мед Атлант

Поєдинок “Миколаїв” – “Прикарпаття” судитиме Андрій Кошура

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 24-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Миколаїв” – “Прикарпаття”, що відбудеться найближчої п’ятниці, 30 квітня, на Центральному міському стадіоні в полі судитиме Андрій Кошура.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 34-річний арбітр з Чернівців почав обслуговувати цього сезону, дебютувавши у матчі 2-го туру “Оболонь” – “Прикарпаття” (4:1). До цього рефері обслуговував змагання дублерів U-19 Прем’єр-ліги, а з 2017 року – і поєдинки Другої ліги ПФЛ. Як раз у сезоні 2017/18 Кошура відпрацював на трьох переможних матчах “Прикарпаття” –  з хмельницьким “Поділлям” (3:1 на виїзді) і стрийською “Скалою” (двічі по 2:0 – вдома і у гостях).

Згодом на 1-му попередньому етапі Кубку України 2018/19 рефері з Буковини зафіксував гостьову поразку івано-франківців від “Минаю” (1:3). 11 вересня минулого року, у стартовому матчі Першої ліги, який став дебютним для Руслана Мостового на посаді головного тренера, “Прикарпаття” на виїзді поступилося столичній “Оболоні” (1:4). Цього сезону Андрій Кошура отримував призначення на шість ігор: п’ять поєдинків Першої та один – Другої ліги. А от шляхи основної команди “Миколаєва” з чернівецьким арбітром поки ще не перетиналися.

Чемпіонат України. Перша ліга. 24 тур
«Миколаїв» (Миколаїв) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
30 квітня 2021 року. Миколаїв, Центральний міський стадіон (верхнє поле) – 16:00

Арбітр – Андрій Кошура (Чернівці)
Асистенти арбітра – Ярослав Пилипенко (Кропивницький), Олексій Гірс (Одеса)
Четвертий арбітр – Ірина Голіяк (Миколаївська обл.)
Спостерігач арбітражу УАФ – Павло Брюхов (Кременчук)

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...