Мед Атлант

Прикарпатців попереджають про грозу, град і сильний вітер

На Івано-Франківщині оголосили штормове попередження. За даними синоптиків завтра, 13 травня, прикарпатцям слід очікувати дощі з грозами, подекуди градом.

“В найближчу годину із збереженням до кінця дня 12 травня по області та місту очікується гроза, місцями град, пориви південно-східного вітру 15-20 м/с. (НМЯ) 1 рівень небезпечності, жовтий”, – йдеться у повідомленні від управління з питань цивільного захисту ОДА.

Сьогодні на Прикарпатті мінлива хмарність, вітер південно-східний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-10 градусів тепла, вдень 19-24 градусів тепла, у високогір’ї вдень 13-18 тепла. У місті вдень без опадів, вітер 7-12 м/с, температура
повітря вночі 6-8 тепла, вдень 22-24 тепла.

У середу та четвер ще буде дещо свіжіше (у порівнянні з початком тижня), адже спочатку циклон з північного сходу додасть Лівобережжю прохолоди, а потім наступний циклон із заходу зачепить своїми фронтами Правобережжя, проте температурний фон повільно, але впевнено підвищується  Завтра на Лівобережжі, у південних областях та Карпатах, в наступні дві доби у західних, північних та більшості центральних областей невеликі короткочасні дощі подекуди грози, на решті території без опадів, – повідомили в Українському гідрометцентрі.
Завтра температура вночі 9-11° тепла, вдень 16-18°, вітер південно-східний 7 – 12 м/с.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...