Мед Атлант

У Калуші відкрили модернізований Центр надання адміністративних послуг

У відкритті центру взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко та представники програми «U-LEAD з Європою». Вітаючи жителів громади, Богдан Футерко наголосив на важливості якісного надання адміністративних послуг.

На сьогоднішній день у ЦНАП доступними для громадян є понад 190 адміністративних послуг. Серед них найпоширеніші – реєстрація місця проживання; виготовлення паспортних документів; державна реєстрація бізнесу, нерухомого майна; видача відомостей із Державного земельного кадастру тощо.

Для отримання послуги жителі міста можуть звернутись у ЦНАП особисто, надіслати документи поштою чи за допомогою Інтернет.

Модернізація ЦНАПу стала можливою завдяки співпраці українських та шведських експертів-партнерів – восени 2019 року місто Калуш було включено у Фазу впровадження програми «U-LEAD з Європою» в частині створення ЦНАП: Раунд 4.

На умовах співфінансування з реалізації цього проєкту відповідно до рішення міської ради від 31.10.2019 року № 2627 «Про фінансування робіт з ремонту приміщень для центру надання адміністративних послуг у 2020 році у бюджеті громади на 2020 рік профінансовано 500 тис. грн для проведення ремонтних робіт.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...