Мед Атлант

“Євробачення-2021”: стало відомо, в якій частині фіналу виступить Go_A

Після завершення першого півфіналу конкурсу “Євробачення-2021”, де визначилася перша десятка суперфіналістів, відбулося прес-конференція.

Журналісти з різних країн ставили запитання учасникам стосовно їхніх пісень, номерів, виступів та планів на майбутнє, передає ТСН.

По завершенню прес-конференції було визначено, у якій частині фіналу, який відбудеться 22 травня, виступатимуть представники десяти країн-учасників.

Так, стало відомо, що представник України гурт Go_A  виступить у другій частині грандфіналу разом з представниками Азербайджану, Литви, Норвегії та Швеції. Також у другій частині фіналу свої номери покажуть такі конкурсанти з країн великої п’ятірки як:  Німеччина, Італія та Франція та учасник з країни-переможця – Нідерландів.

Варто зазначити, що цьогоріч умови жеребкування були дещо змінені. Через коронавірус, папірець з визначенням частини фіналу тянув не учасник, як було раніше, а ведучі прес-конференції. Крім того, фіналісти “Євробачення” спілкувалися з журналістами в прес-центрі послідовно по одному, а не всі разом, як зазвичай.

Нагадаємо, під час першого півфіналу, в якому брало участь 16 країн-учасників своїм вибуховим виступом захопив гурт Go_A, який виступив зі своєю піснею SHUM.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...