Мед Атлант

Франківщина отримала квітку-символ до Дня Незалежності

До 30-ї річниці Незалежності України за координації Міністерства культури та інформаційної політики України підготовлена концепція єдиної візуальної символіки свята.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Міністерства культури та інформаційної політики України.

В її основі концепції відзначення 30-ї річниці Незалежності України покладена ідея бачення Незалежності як мрії, якої прагнули багато поколінь українців.

Графічна візуалізація комплексу образів реалізована у вигляді калейдоскопічних квіткових орнаментів. Квітка – образ, що розкриває ідею держави. «Ти у мене єдина» – основний лейтмотив всього проекту. Це слоган, який є певним універсальним зверненням до країни, квітки, Незалежності, нації. Айдентика розроблена креативною агенцією «Провід».

Передбачено, що кожна область України матиме свою унікальну квітку-логотип з графічними елементами та кольоровою гамою прапорів цього регіону, а також квіти-символи сфер діяльності, як то: медицина, будівництво, наука, цифрові технології, виробництво. Додатково передбачена спрощена форма логотипу для використання на маленьких форматах, а також для друкованих або вишитих логотипах.

Наразі виготовлено інформаційні продукти, що містять описи, дизайн-макети, експозиційні макети, логотипи, графічно-шрифтові частини зображень, зображення візуальної системи, використання логотипів.

Під час відзначення 30-ї річниці Незалежності України вусі бажаючі можуть використовувати інформаційні продукти, які розміщені в електронному вигляді за посиланням. Їх використання є безоплатним та не потребує додаткових погоджень та дозволів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...