Мед Атлант

Поліцейські розшукали грабіжників, які напали на літнього прикарпатця

8 червня о 21:00 до до поліції звернувся мешканець одного із сіл Тисмениччини. 74-річний чоловік повідомив, що напередодні, 5 червня у ранкову пору, до його будинку проникли двоє невідомих.

На місце події негайно виїхали оперативники карного розшуку та слідчо-оперативна група.
Встановлено, що грабіжники відкрито заволоділи грошима заявника, погрожуючи фізичною розправою. Йдеться про викрадену суму 3 тисячі 500 гривень. Коли зловмисники втікали, то потерпілий з-під маски впізнав одного з них. У поліцію потерпілий звернувся пізніше, бо проживає сам, телефон не працював, а тому чекав на родичів.
Отримавши від заявника всю необхідну інформацію та опис одного із зловмисників поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи. У результаті встановили місцезнаходження підозрюваного односельця та опитали його. 40-річний чоловік зізнався у скоєному і розповів, що йому допомагав 40-річний мешканець сусіднього села.Чоловіки раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, а викрадені кошти у потерпілого встигли витратити на власні потреби.
Наразі вирішується питання про повідомлення підозри прикарпатцям за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрання судом запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...