Мед Атлант

Франківських депутати – одні з найсумлінніших щодо прийому громадян. ВІДЕО

В Івано-Франківську атестували депутатів місцевих рад.  Моніторинг чиновників стосувався   їхньої роботи з громадянами, а зокрема їх прийому.

Депутати Івано-Франківської міської ради одні із найсумлінніших  щодо  прийому  громадян в Україні.  Дослідження оприлюднила громацька організація “Центр Політичних Студій”, пише РАІ.

Такого роду дослідження проводять вже 5 років, і з кожним  роком ситуація значно покращується. розповідає керівник громадської організації “Атестація депутатів місцевих рад” в Івано-Франківську Михайло Джогола.

Серед депутатів Івано-Франківської міськради 19 здійснює прийом в закладах освіти, троє – у ЦНАПах, 7 – у закладах культури, 9 – у партійних приймальнях, двоє – в ОСББ і двоє депутатів обладнали окремі приміщення під приймальню.

До слова, серед 868 депутатів шістнадцяти міських рад, діяльність яких моніторилася у рамках всеукраїнської громадської кампанії “Атестація депутатів місцевих рад”, 13% не виконують законодавчо визначеного обов’язку щодо прийому виборців. Депутати Івано-Франківської міськради одні з найсумлінніших щодо прийому громадян в Україні.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...