Мед Атлант

АТБ» завжди поруч! Як безпечно провести чудову літню відпустку

Літо в Україні вважають найкращим часом для відпочинку та подорожей. Саме на цей період багато хто з мешканців Прикарпаття планує відпустку, збирається у туристичну мандрівку чи до моря. З огляду на те, що закордонні поїздки через пандемію пов’язані з безліччю обмежень і ризиків, все більше українців звертають увагу на туристичні пам’ятки нашої країни. Відтак все більшою популярністю користуються гірські маршрути західних регіонів України, чорноморські та азовські морські пляжі південних областей.


Який би вид відпочинку не обрав мандрівник, одним із ключових питань, а також головною статтею витрат, як правило, буде харчування. З одного боку, воно має бути якісним і безпечним, з іншого — максимально економним, особливо, якщо йдеться про відпочинок великою родиною, який до душі мешканцям нашого міста Франка.

Влаштувати незабутню відпустку, не витративши весь бюджет, допоможе найбільша торговельна мережа країни — «АТБ». Добре знайомі мешканцям Франківщини комфортні супермаркети «АТБ» сьогодні відкриті практично в кожному куточку України: і на південних курортах, і в привабливих для туристів західних областях. Компанія вже понад п’ять років активно підкорює ці регіони. З 2016 року на півдні та заході країни було відкрито 72 інноваційних магазини «АТБ». У планах корпорації на 2021-й побудувати тут ще десять комфортних сучасних супермаркетів нового формату. Нові дискаунтери споруджують і у великих містах, таких як наш Івано-Франківськ, і в невеличких курортних населених пунктах. Це допомагає безперебійно забезпечувати українських туристів звичними, гарантовано свіжими продуктами харчування і товарами першої необхідності за максимально доступними цінами.


Влітку в магазинах «АТБ» з’являється чималий вибір товарів так званого сезонного асортименту. За мінімальну ціну тут можна придбати практично все, що може стати в пригоді під час відпочинку на морському узбережжі чи подорожі горами. Супермаркети цієї торговельної мережі сьогодні пропонують понад 3,5 тис. найменувань продукції, якість якої підтверджується міжнародними сертифікатами. До питання контролю якості в «АТБ» ставляться дуже сумлінно. У компанії створили багаторівневу систему контролю якості європейського зразка. Регулярно проводять суворі внутрішні перевірки: планові і позапланові. Більше тисячі товарів щомісяця беруть з поличок магазинів, а тоді відправляють їх в лабораторії на ретельну експертизу.

Вартість будь-якого товару в «АТБ», у тому числі й у нашому Франківську, завжди нижча за середньоринкову на 10–15%. До того ж постійні акції («Товар тижня», «Товар дня» і т. д.) дозволяють клієнту економити на купівлі товарів до 50%. Це стосується як продукції українських виробників, так і імпортних делікатесів. Важливо розуміти, що досягають таких стриманих цін не на шкоду якості. «АТБ» допомагає клієнтам економити, бо працює з виробниками без посередників. Компанія володіє солідним власним парком вантажних авто (сформовано 7 колон), мультитемпературними складськими центрами європейського зразка й однією з найбільш розвинених логістичних інфраструктур у країні. Це дозволяє ефективно керувати товаропотоком, проводити точне планування поставок у кожен магазин «АТБ», яких нині налічується вже 1230 у 318 населених пунктах країни. Отже охоплені всі 24 області України, включаючи й наше Прикарпаття.
Компанія активно впроваджує сучасні інновації та клієнтські сервіси. У минулому році відкрили перший в країні інтернет-магазин «АТБ» повного циклу. Також з’явилися сервіси попереднього замовлення й оперативної кур’єрської доставки продуктів через службу Glovo (в 28 населених пунктах). Випущена пластикова платіжна картка АТБ-Pay, яка об’єднує всі переваги картки Visa Gold. Вона максимально зручна для використання та безоплатна для здійснення будь-яких транзакцій.

Найближчим часом створять мобільний додаток «АТБ», який поєднає корисні диджитал-рішення.
Переваги магазинів «АТБ» у курортних і туристичних містах країни очевидні. Якщо говорити про туризм у західних регіонах, то широка присутність тут супермаркетів лідера вітчизняного ритейлу позбавляє потреби везти з дому величезний рюкзак з продуктами. Усе необхідне можна купити, прибувши на місце.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...