Мед Атлант

На Калущині за останню добу зафіксували 3 нових випадків коронавірусу і жодної смерті

На сайті Калуської міської ради оприлюднили офіційну інформацію щодо епідеміологічної ситуації на території Калуської громади та району. За отриманою інформацією від медичних закладів Калуської громади і району, станом на ранок вівторка, 15 червня, на території міста і сіл колишнього Калуського району зареєстровано 5251 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби, йдеться в офіційній інформації.

За останню добу підтвердили 3 нових випадків захворювання, інформують “Вікна”.

Загалом коронавірус лабораторно не підтвердили в 8160 осіб (+29 за добу). Таким чином, у понеділок медичні заклади Калуської громади і району отримали 32 результати ПЛР-досліджень.

За увесь період зареєстровано 13 477 підозр на коронавірусну хворобу (+34 за добу).

За добу на Калущині не зафіксували летальних випадків від коронавірусу. А загалом на Калущині померла 231 особа (з Калуша — 153).

Очікують результатів аналізів 66 пацієнти (+2 за добу).

На ранок вівторка, 15 червня, у медзакладах перебуває 33 хворих із пневмонією (+1 до понеділка, 14 червня):

— з підтвердженим діагнозом коронавірусної хвороби — 32 (їхня кількість не змінилася).

— іногородні — 0.

За даними ДУ “Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України”, з трьох нових хворих на коронавірусну інфекцію, один — мешканець Калуської громади, двоє —  з Новицької громади.

Примітка. Щоразу, коли у вас трясовиця, підвищена температура тіла, кашель і утруднене дихання, важливо передовсім звернутися до свого сімейного лікаря, який зобов’язаний проінструктувати про наступні дії (виклик лікаря на дім, виклик бригади екстреної допомоги, самоізоляція тощо).

ГАРЯЧІ ТЕЛЕФОННІ ЛІНІЇ. Відповіді на актуальні запитання як діяти в ситуації при підозрах інфікування коронавірусом можна дізнатись за номером гарячої лінії обласної клінічної інфекційної лікарні: 099-544-83-32 або за стаціонарним номером (0342) 56-69-28.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...