Мед Атлант

Випускникам Івано-Франківської академії Івана Золотоустого вручили дипломи магістрів

У вівторок, 15 червня, у конференц-залі Івано-Франківської академії Івана Золотоустого відбулося урочисте вручення дипломів магістрам – випускникам 2021 року, котрі отримали кваліфікацію магістр богослов’я, богослов, викладач.

Вручення дипломів – це завжди визначна подія, адже випускний – це підбивання підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте визнання результатів їхньої спільної плідної праці. Півтора року навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли магістрантам вручили заповітні дипломи.

Напутні та щирі слова вітань звучали від ректора Академії, митрофорного протоієрея Олександра Левицького, доктора наук з богослов’я, професора кафедри богослов’я.

Також із батьківським напутнім словом звернувся засновник академії Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Владика Володимир Війтишин, котрий привітав випускників із їхнім досягненням і висловив сподівання, що здобуті ними знання у галузі Богослов’я допоможуть у всіх сферах їхнього життя, чи то особистого, чи професійного.

Зі словами вдячності від імені випускників до керівництва та викладачів звернулися Кузьмин Іванна та Роман Харук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...