Мед Атлант

Загинув під час порятунку доньок – рятувальники розповіли подробиці. ФОТО

На Івано-Франківщині у селі Дубівці поблизу Галича у річці Дністер рятувальники знайшли тіло чоловіка, який двома днями раніше врятував доньок із води і зник.

Протягом кількох днів рятувальники шукали чоловіка, який зник у воді, врятувавши своїх трьох доньок. Першого ж дня  для рятувальних робіт залучили 7 одиниць техніки, з них 2 плавзасоби, 22 чоловіки особового складу та провели обстеження акваторії дна та русла річки Дністер.

Впродовж наступних двох днів залучили 14 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки та 3 плавзасоби. Обстежили дно річки на площі 6500 м.кв., русло річки за допомогою ехолоту, пристрою «Кошка» та квадрокоптера.

30 червня о 09:55 рятувальники знайшли тіло чоловіка. Його підняли на берег та передали працівникам поліції.

Нагадаємо, 28 червня  надзвичайники врятували з річки Дністер трьох дітей, які не могли самотужки доплисти до берега. Діти й очевидці розповіли, що одна з дівчат заплила на глибину й почала тонути, при цьому потягнула старшу сестру. Їхній батько, який плавав неподалік, почав занурюватись, аби виштовхнути дітей. Коли ж йому це вдалося, чоловік зник із поля зору.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...