Мед Атлант

На Прикарпатті судитимуть інженера, який наживався на будівництві амбулаторії.

На Прикарпатті інженера технічного нагляду судитимуть через заволодіння бюджетними коштами під час будівництва амбулаторії.

За процесуального керівництва окружної прокуратури міста Івано-Франківська завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інженера технічного нагляду за фактами заволодіння чужим майном за попередньою змовою групою осіб у великих розмірах та службового підроблення за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191,ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).
За версією слідства, інженер технічного нагляду під час будівництва амбулаторії монопрактики сімейної медицини в одному із сіл Івано-Франківської громади погодив директору підприємства-підрядника акти приймання виконаних робіт, до яких було внесено недостовірні відомості про обсяги та вартість цих робіт.
Як наслідок, на рахунки підрядника незаконно перераховано бюджетні грошові кошти в сумі 400 тис.грн.
Також повідомлено про підозру в заволодінні чужим майном у великих розмірах та службовому підробленні за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191,ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України) директору підрядного товариства. Вживаються заходи щодо скерування до суду матеріалів стосовно нього.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...