Мед Атлант

Правоохоронці Франківщини направили до суду справу щодо організованої групи наркозбувачів

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що незаконний бізнес організували троє мешканців Коломиї, двох з них затримали поліцейські, а третього – оголошено в розшук.

Наразі досудове розслідування щодо двох підозрюваних завершено з направленням обвинувального акту до суду.
Нагадаємо, протиправну діяльність мешканців Коломиї правоохоронці викрили у грудні 2020 року та упродовж трьох місяців проводили комплекс спеціальних поліцейських заходів, встановлювали обставини злочину, причетних осіб і документували незаконну діяльність. У березні 2021 року затримали двох учасників організованої групи. Йдеться про
25-річного і 27-річного коломиянинів, які налагодили контактну схему розповсюдження заборонених речовин на території Коломийщини та Івано-Франківської області. Одного з них правоохоронці затримали під час чергової реалізації, а іншого – за місцем проживання.
Тоді під час санкціонованих обшуків було вилучено наркотичні засоби та речові докази.
В процесі досудового розслідування зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2, ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна. Наразі досудове розслідування завершено з направленням обвинувального акту до суду.
Матеріали відносно зловмисника, який перебуває у розшуку, виділені в окреме кримінальне провадження. Проводяться слідчі дії, процесуальне керівництво здійснюється групою прокурорів Івано-Франківської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...