Мед Атлант

У Калуші проведуть конкурс на кращу танцювальну пару та кращого співака

Міський голова Андрій Найда запропонував провести до Дня Незалежності конкурс на кращу танцювальну пару та кращого співака Калущини.

Переможці, за задумом очільника громади, виступлять на головній сцені міста 24 серпня. Про це йшлося сьогодні на оперативній нараді в міськвиконкомі.

Умови конкурсу доручили розробити управлінню культури, національностей та релігії Калуської міської ради, інформують «Вікна».

Як відомо, в червні на площі Героїв п’ять танцювальних студій Калуша презентували «Central Space: Dance». Тоді мистецтво танцю демонстрували студія східного та сучасного танцю «Магія Сходу», клуб спортивного танцю «Кармен», зразковий театр танцю «Фламінго», студія танцю «Лови мить» та клуб спортивного танцю «Вікторія».

Ідея організувати творчу платформу належить міському голові Андрієві Найді, який часто на онлайн-нарадах наголошує на нових формах роботи в сфері культури.

Стало відомо, що міський голова Андрій Найда займається бальними танцями. Тому ідея з танцювальними майстер-класами — не просто спонтанна ідея, а заохочення.

У коментарі «Вікнам» дружина міського голови Євгенія Найда поділилася, що завжди хотіла навчитися гарно танцювати. Особливо була в захваті від бальних танців. Після довгих вмовлянь чоловіка разом почали відвідувати танцювальну студію «Кармен».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...