Мед Атлант

У Калуші чоловіка, який знущався над матір’ю, арештували на два місяці

Калуський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який систематично вчинив домашнє насильство над матір’ю. Обвинувачений був судимий раніше.

Чоловік перебував на профілактичному обліку у секторі превенції як «кривдник». Він систематично вчиняв над матір’ю фізичне та психологічне насильство, яке виразилось у словесних образах, погрозах, висловлюваннях нецензурною лайкою в її бік, приниженні, а також у нанесенні побоїв.

Чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім`ї. Наприклад,

11 травня 2021 року  вчинив домашнє насильство психологічного характеру, а саме ображав маму нецензурною лайкою. 18 травня 2021 року Калуським міськрайонним судом Івано-Франківської області, ОСОБА_1 визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 173-2 КУпАП та накладено адміністративні стягнення.

Незважаючи на вжиті заходи реагування щодо недопущення вчинення насильства в сім`ї,  чоловік продовжував вчиняти фізичне та психологічне насильство щодо своєї матері. Так, 23 травня 2021 року знову ображав маму нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою.

Суд ухвалив визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.126-1 КК України та призначити йому покарання у виді двох місяців арешту.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...