Мед Атлант

Через негоду водіїв просять бути обережними на дорогах у Карпатах

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області  через негоду просить водіїв бути обережними на дорогах у Карпатах.

Інтенсивні опади протягом 20 липня та ночі 21 липня спричинилися до підйому рівнів води у гірських річках і потоках Івано-Франківщини.Підприємства дорожньої галузі, відповідальні за експлуатаційне утримання мостових переходів і доріг державного значення, працюють цілодобово.

Для попередження тимчасових ускладнень у русі транспорту та можливого руйнування автомобільних доріг чи їх окремих елементів провели огляд водовідвідних систем автомобільних доріг та на штучних спорудах. Першочергову увагу приділяють проблемним ділянкам доріг, де створювалась загроза безпеці дорожнього руху в попередніх роках.
Забезпечили  безперебійну роботу водовідвідних систем та систем поверхневого водовідводу із проїзної частини та узбіч на автомобільних дорогах загального користування державного значення і на штучних спорудах.Також функціонують мобільні бригади для оперативного прибирання сторонніх предметів із проїзної частини доріг, можливої ліквідації локальних руйнувань земляного полотна (розмивів, зсувів, промоїн тощо), які створюють загрозу безпеці дорожнього руху.
Прохання до учасників дорожнього руху бути максимально обережними під час руху дорогами у високогір’ї Карпат.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...