Мед Атлант

У поліції Коломийщини запрацювала система відеомоніторингу

Від сьогодні на монітор чергової частини Коломийського відділу поліції виведено 81 камеру відеоспостереження.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

21 липня у Коломийському відділі поліції начальник поліції Івано-Франківщини Сергія Безпалька, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук та представники влади Коломийщини проінспектували фронт-офіс та встановлену у черговій частині систему відеомоніторингу територію обслуговування.
Начальник поліції Коломийщини Андрій Тимків розповів про нововведення і результати роботи:
Фронт-офіс, з якого і починається відділ поліції, створений для досягнення прозорості спілкування поліції з населенням і нагадує сервісний центр. Він працює від 29 червня і дає можливість не просто зареєструвати звернення, а й отримати інформацію щодо кримінального провадження або ж залишити відгуки про роботу поліції.
Спільно з фронт-офісом запрацювала система відеомоніторингу «Custody Records». Вона сприяє попередженню можливих порушень як з боку поліцейських щодо затриманих, так і з боку відвідувачів щодо співробітників поліції.
Від сьогодні на монітор чергової частини Коломийського відділу поліції виведено 81 камеру відеоспостереження, які розміщені на території обслуговування і які встановлені завдяки співпраці поліції з районною державною адміністрацією та з головами територіальних громад.
Таке нововведення дозволить в цілодобовому режимі спостерігати за оперативною обстановкою в місцях відеофіксації. Щодо камер, то 57 наразі встановлені у Коломиї, а 24 у районі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...