Мед Атлант

У Бурштині відкрили перший в області активний парк. ФОТО

Відповідно до програми Президента України “Здорова Україна” у місті Бурштин реалізували соціальний проєкт “Активні парки – локація здорової України”, який передбачає організацію оздоровчої рухової активності.

Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Незабаром, у рамках цієї програми, функціонуватиме парк у місті Надвірна, а також Івано-Франківську, Коломиї та Городенці. Зазначимо, що голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук доручила забезпечити створення таких активних парків у всіх громадах області.

В умовах сьогодення нам вкрай необхідно дбати про здоров’я людей, – підкреслив Костянтин Лисейко. – Тож, створюючи такі активні парки, де кожен бажаючий зможе вибрати для себе відповідний елемент для тренування, ми не лише популяризуватимемо заняття із фізичної культури, а й покращуватимемо здоров’я жителів Прикарпаття.

Задля проведення мешканцями індивідуальних тренувань у парку облаштовані такі основні елементи, як “шведська” стінка, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавка для виконання динамічних вправ, сходинки, а також зона (вільний простір) для створення координаційної лінії. Обладнання облаштоване QR-кодом, щоб кожен бажаючий міг перейти на спеціальний сайт та переглянути відеоуроки з вправами різного рівня складності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...