Мед Атлант

На концерт до Дня Незалежності в Калуші виділили 100 тисяч гривень

Калуська міська рада внесла зміни до Програми туристичного розвитку міста Калуша на 2017-2021 роки. Бюджет програми на п’ять років — близько 6,6 млн гривень, у тому числі близько 3,6 млн гривень з міського бюджету. Проте більшість її заходів не були реалізовані.

Наприклад цього року, як йшлося на сесії, програмою було передбачено 300 тис. гривень, а у бюджеті заклали всього 70 тис. гривень.

Втім фінансування мають наростити. Зміни, які внесла міська рада до програми туристичного розвитку, полягають у тому, що на 100 тис. гривень зменшили фінансування на статтю, яка передбачала облаштування велопрокатних пунктів (вона залишилася нереалізованим),  відповідно на таку ж суму збільшили статтю видатків на організацію і проведення туристичних заходів, їх технічне оснащення, зокрема фестивалів, конференцій, змагань  тощо, інформують “Вікна”.

Як пояснив начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський, кошти потрібні для виконання технічного райдеру для проведення урочистостей до Дня незалежності.

Цього року у Калуші до Дня незалежності запланований концерт, на якому виступить гурт Kalush. Також серед “зіркових” виконавців буде рок-гурт Kozak System. Виступ гурту був оплачений ще минулого року, проте через пандемію коронавірусу концерт не відбувся.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...