Мед Атлант

Прикарпатці подякували правоохоронцям за розшуканого 10-річного односельця

На адресу обласної поліції Івано-Франківщини надійшов лист від мешканця Старих Кутів, що у Косівському районі, Сергія Цикаляка, який висловлює вдячність органам виконавчої влади і, зокрема, поліції за оперативне реагування та порятунок дитини, яка перебувала у реальній небезпеці.

Нагадаємо, днями представники Нацполіції, нацгвардійці, рятувальники, кінологи та небайдужі громадяни спільними зусиллями менш ніж за добу розшукали зниклого 10-річного хлопчика (https://bit.ly/3jb5Mxv).
Дитина, яку розшукували звечора і до наступного дня, має певні проблеми зі здоров’ям, тож у цій ситуації важливою була кожна хвилина.
Від свого імені та імені мешканців села Старі Кути хочу щиро подякувати всім органам влади, які з 28.07.2021 по 29.07.2021 проводили пошук дитини…
Батько дитини викликав поліцію десь о 22:30 год. Буквально за декілька хвилин прибув перший екіпаж поліції, потім почали з’їжджатись інші поліцейські та рятувальники.
Ніхто з нас не міг повірити, що на пошуки однієї дитини могло приїхати понад 300 поліцейських з нацгвардійцями. Вони привезли всю необхідну спецтехніку та пошукових собак.
Ми щиро вдячні всім, хто організував такі пошуки. Не знаємо вас поіменно, але ви заслужили повагу!Дякуємо за врятоване життя дитини”, – зазначив у листі мешканець Старих Кутів.
Слова подяки завжди приємні правоохоронцям, адже додають наснаги до роботи.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...