Мед Атлант

Кращі сукні для жінок в магазині одягу Лебутік

Багато жінок вважають, що плаття це не найзручніша одяг. Це пов’язано з тим, що при сильних поривах вітру воно може підніматися. Деякі представниці прекрасної статі віддають перевагу брюкам і футболкам, джинсам і шортам. Це можна пояснити, але по-справжньому красивою, жіночною, представниця прекрасної статі може виглядати, вдягнувши плаття, яке можна придбати в магазині одягу Лебутік.

Правила вибору суконь по типу фігури 

Існує маса різновидів суконь, вибір яких залежить від індивідуальних особливостей клієнта. Дівчатам, які відрізняються стрункими формами, і носять одяг стандартних розмірів, можна віддавати перевагу практично будь-яким моделям.

Поради щодо вибору суконь:

  • Добре виглядає на стрункій фігурі сукня-футляр, а також вироби з трикотажу, які підкреслюють достоїнства фігури. Складніше з одягом для жінок з пишними формами. Адже основне завдання- це приховати недоліки, яких може бути значна кількість.
  • Жінки з широкими стегнами можуть використовувати широкі та вузькі ремені, щоб привернути увагу до стрункої талії.
  • В такому випадку вдаються до хитрощів. Ідеальний варіант – це придбати сукню асиметричного крою. Вважається, що вони найскладніші, перетягують на себе максимум уваги. Відповідно в такій сукні легше приховати недоліки.
  • Дівчатам з пишними стегнами і животом, варто віддавати перевагу сукням з басками. Добре виглядають вироби з воланами, рюшами, мереживними вставками і драпіровкою в проблемних зонах. Не варто віддавати перевагу облягаючим моделям. Це можна робити лише в тому випадку, якщо зверху можна вдягти кардиган або жакет, який приховає недоліки.

Щоб скорегувати фігуру для сукні-футляр, вдягають корекційну білизну з ефектом утяжки, яка візуально зменшує обсяг живота і допомагає скорегувати цю зону, зробивши талію більш вираженою. Якісна білина в змозі приховати гладкі ноги та спину.

Кращі тканини для виготовлення літніх суконь 

Вибір сукні залежить від сезону. В літній час краще всього віддавати перевагу моделям з натуральних тканин. Ідеальний варіант – це бавовна, льон і батист. Вони дуже м’які, відмінно вбирають вологу.

Можна порадувати себе виробами з шифону або шовку. Звичайно, шовкова тканина одна з найдорожчих, якщо мова йде про натуральне полотно. Але є і сучасні варіанти, з включенням штучних волокон. Вони також відмінно лягають по фігурі, але при цьому виглядають дуже красиво, не зминаються. Популярним варіантом в цьому сезоні для виготовлення суконь вважається софт. Це тканина, виготовлена з поліестеру, яка відмінно сідає по фігурі, піддається драпіруванню. Можна шити сукні з воланами, оборками та рюшами.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...